marți, 1 martie 2011

Celestial beauty of Armenia


O recomandare: parcurgeti toate cele 5 pagini ale acestui link. Imagini absolut suberbe si o mica lectie de istorie a Armeniei.
Vizionare placuta!

6 comentarii:

  1. sigur. am "terminat" cu Romania. ne "curg ochii" peste hotare ca noi n-avem o Bucovina, o Transilvanie cu biserici fortificate, o Orastie, o Sighisoara, un Maramures! si ce imagini minunate de prin tarisoara asta!
    noi nici nu ne cunoastem propria istorie si gata, hop-top, trecem la istoria Armeniei.
    da, ca fapt divers, interesant dar mai presus de asta, mai mult interes pentru "noi"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Idefix ma bucur ca ti-a placut ;).
    Anonim atat timp cat nu te semnezi poti fi si chinez vorbitor de romana. Imi pare rau sa-ti spun ca n-ai inteles nimic:
    1.Frumos e sa te semnezi sau cand intri in casa omului sa spui cine esti.
    2.Nu esti obligat/a sa te uiti.
    3.Esti ignorant/a. In loc sa te uiti, sa admiri arta veche armeneasca, eventual sa faci niste raportari la ceva ( sa ma anunti cand gasesti o biserica intacta de secol VII in Romania )sari de cur in sus ca tzatza Floarea in mijlocul targului ca nu-i apreciata tara ta de 3 parale.
    Nu te obosi sa-mi raspunzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. pana una alta, vad cu tu ai 'sarit de cur in sus' (o exprimare 'demna' ce sa zic). odata ce ti-ai facut blog cred ca ti-ai asumat posibilitatile de a fi citit de anonimi, de a primi si comentarii care nu-ti plac.
    daca tii atat sa fii 'inteles', fii mai explicit in postarile tale, nu da explicatii abia cand te simti incoltit. sau daca nu le dai, e o tara libera, pot si altii sa-si dea cu parerea.
    si daca e doar 'tara mea', du-te prietene intr-o tara pe care s-o apreciezi.
    asta da atitudine de tzatza Floarea in mijlocul targului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine a fost o lectura placuta, si mi-a facut o mare placere vad acele imagini cu locuri pe care probabil nu o sa ajung niciodata sa le vad. Ceva asemanator ai facut tu cu seria despre Albania pe care am citit-o cu o mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. OK. Acum ca cei doi cititori ai blog-ului si-au exprimat parerile putem considera discutia incheiata. Si tot pt incheiere vreau sa fac un anunt tampit, grandoman si ipocrit: ultimul anunt anonim a fost postat deja :D . O seara buna!

    RăspundețiȘtergere