joi, 10 martie 2011

Un kubelwagen la Sibiu

Cu ceva timp in urma vorbeam, intr-un material pe care il puteti gasi aici, de cel(e) mai vechi masini Volkswagen din Romania. De curand, pe vwforum.ro, am gasit o foarte frumoasa fotografie ( pe care o puteti admira mai jos ) facuta in 1946 in zona Sibiului. Fotografia prezinta trei adulti ( doi in costume populare ) si patru copii in ceea cce pare o fotografie de familie avand pe fundal un kubelwagen, masina este acoperita partial cu un covor tesut. Este una din cele mai vechi imagini ale unui Volkswagen in Romania.

Fotografia imi trezeste doua sentimente: cel de simpatie si amuzament pentru zgatia aflata langa femeia in costum popular si cel de speranta si visare la un sopron in care zace uitat un kubelwagen...

2 comentarii:

 1. n-am la ce subiect sa lipesc poza asta..
  dar totusi cred ca merita...
  de la simply bucharest.. iesirea disparuta a parcarii de la inter :)
  http://simplybucharest.ro/wp-content/uploads/2011/03/inter-70-02.gif

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere