vineri, 20 februarie 2009

Poze 20 Decembrie 2004

Sa continuam cu cateva poze cu starea initiala. Legat de starea initiala ar trebui mentionate cateva aspecte: pozele sunt facute dupa ce masina a fost spalata si partial "vopsita" cu spray-ul :) .Instalatia electrica era praf, fusesera adaptate diverse relee de Dacia, dinamul fusese inlocuit cu un alternator ( typ 3-ul nu a fost niciodata dotat cu alternator , tapiteria scaunelor refacuta cu un material indoielnic, rugina penetrase doar pragurile exterioare si rotile ( acestea din urma probabil ca urmare a urinei de caine) iar tot ce insemna chedere arata de parca ar fi fost fabricate acum 100 de ani.

A directia era praf, dar asta cred ca am mai spus-o ..... Pe langa astea mai avea adaugat si un turometru de LADA cu un radio "Predeal" evident nefunctional. Chiar a vazut cineva radio auto romanesc functional?
In poze se poate vedea interiorul, o portiune exfoliata de vopsea galbena cu culoarea verde originala a masinii. Si port cheiul de "dealer" cu un set de chei noi noute.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu