luni, 27 iulie 2009

Pregatire pentru un "barnfind"

Probabil ca sunteti familiarizati cu pozele care ilustreaza "barnfind-uri". De data asta o sa vedeti inceputul unui "barnfind" sau cum se ajunge la asa ceva. Marea majoritate cunoasteti ce-i acela un "barnfind" pentru ce-i care nu cunosc o sa va ofer cateva explicatii. Este "visul de aur al intregii omeniri" de pasionati de vehicule istorice. Fiecare visam, speram la ziua in care intr-un sopron sau garaj sigilat de zeci de ani gasim MASINA ;) . Da, nu am scris intamplator cu litere mari este chiar MASINA care cu cat are stratul de praf mai gros depus in deceniile petrecute in acel garaj cu atit are kilometrii mai putini si starea mai buna.
In cazul de fata pasiunea facuta de primaria Breaza pentru masina aflata in fata curtii m-a facut sa pregatesc un "barnfind" ce va avea loc peste 20-30 de ani. Primul meu Variant, of da! Variantul tineretii mele! S-a retras precum faraonii intr-o micuta piramida ( nu-i chiar piramida da-i un garaj solid ) unde va ramane pentru generatiile viitoare daca nu cumva castig la 6/49 intre timp si incep sa-l restaurez. Deci in premieeeeeera poze cu inceputul unui "barnfind":






PS. Dupa ce Intaiul Variant-ul a fost pus la pastrare usa de la garaj, care in poze nu se simte tocmai bine, a fost reparata si sigilata .

3 comentarii:

  1. E mai mult un "Barnhide" ;) Oricum e nemaipomenit sa ai inca masina copilariei in orice stare s-ar afla ea .... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha da asa-i mai mult un "barnhide". Asta-i si motivul pentru care nu am vandut sau dezmembrat masina: ma leaga foarte multe amintiri de ea. Am chiar si numerele initiale si actele de cumparare si de service din Germania. Poate iese vreo combinatie la 6/49 si o restaurez ;) .

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa iasa o combinatie,daca nu tie macar juniorului ;)Lucrurile astea se intampla cand te astepti mai putin....

    RăspundețiȘtergere