joi, 11 martie 2010

Concurs foto miniauto



In luna Februarie am concurat pe forumul miniauto.ro cu fotografia de mai jos la concursul "Fotografia lunii" sau "Best photo of the month" pentru romanii anglofili. Recunosc ca fotografia nu era destinata unui concurs si ( poate si de asta ) a castigat un nesperat loc doi.
Acum daca-i dai omului un loc pe podium il ambitionezi asa ca si luna asta o comit din nou cu o alta fotografie.


Din ceva tentative, mai mult sau mai putin reusite, le-am ales pe cele doua de mai jos. Ideea, care se plimba prin capul meu precum rapidu' prin halta Cocarlatele, era cea de reclama cu parfum de epoca la un Volkswagen split.

B&W sau color?



In final am ales-o pe cea alb/negru. De ce? Pai pentru ca VW era o masina simpla si corecta ca o imagine alb/negru. Acum ramane sa vedem aprecierea membrilor miniauto.ro .

6 comentarii:

  1. I-ai modificat nr. de inmatriculare (VW 1951) sau asa ai cumparat-o ? eu la macheta VW Kafer, placuta de inmatriculare are nr. BN386-357.
    Imi place foto alb/negru, imi da senzatia unei intoareceri in timp,c-am pe la sfarsitul anilor '30. :)
    DAN

    RăspundețiȘtergere
  2. Am votat primul fotografia ta, si a 2-a oara la baraj am votat la fel (sunt consecvent)
    Am apreciat autenticitatea pozei.

    Stefan (miniauto)

    PS
    inca te mai asteapta acele 1600 la Agip Liberty

    RăspundețiȘtergere
  3. Dan, numarul asa a fost de la inceput. Cum am spus ideea fotografiei e cea a unei reclame "de epoca" pt VW. Cum masina a inceput sa fie produsa din 1938 afirmatia ta se potriveste ideii :) .
    Stefan, multumesc pentru voturi! Ma bucur ca ti-a placut fotografia. Cat despre VW1600 de la Agip mai au de stat :( . Chiar daca as avea acum bani ordinea prioritatilor ar fi de la 1/1 spre 1/18. Parcul de masini 1/1 se resimte si el de la primavara si necesita o gramada de consumabile ( ulei, filtre, anvelope, taxe, etc ...).

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, acum am vazut demontand macheta de pe soclu, ca dedesuptul ei scrie VOLKSWAGEN 1951. A-si vrea sa stiu daca macheta ta are roata de rezerva, pentru ca a mea nu are asa ceva...?
    DAN

    RăspundețiȘtergere
  5. Hahaha nici a mea :) . Poate asa-i modelul.

    RăspundețiȘtergere