joi, 22 aprilie 2010

Odihna activa - Ziua 3

A treia zi a urmat instalarea scaunelor si banchetei pe masina. Cu aceasta ocazie s-au mai realizat alte cateva chestii printre care si o curatenie generala. In urma acesteia s-a adunat cam un ghiveci mediu ( numai bun pentru un ficus adolescent sau un pui de brad argintiu ) de pamant si pietris. Nu ma intrebati de unde s-a strans ca n-as sti sa va raspund.


Pregatiri pentru montarea banchetei spate.

Pentru ca tot lucram la interior am hotarat sa rezolv si alte cateva probleme legate de acesta. Am pus o mocheta originala neagra pe jos in fata , am igienizat :) consola centrala, si am inlocuit cutia torpedoului si cablul pentru deschiderea capotei fata. Asta iarna cand erau minus enspe grade afara a sarit cablul de la capota ( in partea dinspre torpedou ). Incercarea mea de a drege problema s-a lasat din cauza de temperaturi uimitor de mici pentru o incalzire globala cu spargerea cutiei torpedoului si camasii cablului ( avea 40 de ani si era din plastic ).


Am pus o alta cutie care avea si cablul atasat si dupa ce totul a fost aranjat cu grija si montat la loc ce credeti ca s-a rupt la primul test cu capota, evident, inchisa ( la testele cu capota deschisa a rezistat fara nici o problema)? Normal, logic, firesc, murphyan: cablul ...


Dar sa admiram noile scaune montate pe masina.

Acum sunt in pregatire panourile originale negre si sper ca in "uichendu' " asta sa le si montez pe masina ( macar cele din spate ). Urmeaza o mocheta neagra pentru intreaga masina ce ramane sa vedem daca va fi una marca TMI sau apelam la ceva similar de pe piata interna ( ramane de studiat ;) ). Maine va astept la a patra zi de odihna activa.


5 comentarii:

  1. A iesit foarte bine. Si eu am ales sa folosesc o tapiterie originala veche de 40 de ani, nu neaparat pretul m-a oprit sa iau una TMI, dar mi-am dorit sa fie un pic din aerul acelor vremuri, si panourile tot SH sunt. Si eu am spalat tapiteria tot in cada :d , incredibil cat noroi a putut sa iasa, dar rezultatul a fost uimitor pentru un material atat de vechi.
    Mocheta in schimb e TMI, nu am gasit nimic SH in stare multumitoare, merge si repro cu materiale autohtone, am avut 10 ani una facuta de mine, dar parca tot nu aduce cu cea originala.
    Astept urmatoarele episoade :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehee si eu abia le astept sa vad cum arata masina la final :) . Cat te-a costat mocheta de la TMI?
    Faza frumoasa a fost ca atunci cand le-am spalat am dat cu peria si fara sa-mi dau seama stropii aia de noroi au sarit pe pereti, prosoape, halate... dar pt asta s-a inventat masina de spalat automata :D .

    RăspundețiȘtergere
  3. arata foarte bine ,foarte fain acel ornament cromat pt scaun
    aceasi material am si eu pe scaune ,doar spatarul scaunului din dreapta ,materialul era rupt,acuma ii cusut o sa il scimb daca gasesc tot asa folosit ,ale tale vad ca arata foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu aratau ok nu m-as fi apucat de inlocuirea lor. Aveam in plan refacerea banchetei spate ( cea maro ) cu material recuperat de la o bancheta de bus dar acum daca le-am gasit pe acestea negre originale voi face tot interiorul negru. Mai am de lucru la panourile usilor dar cine face si desface are tot timpul ce face ;).

    RăspundețiȘtergere
  5. ai gasit si tu pamant?am si eu o gramada in broasca

    RăspundețiȘtergere