miercuri, 29 septembrie 2010

Cartea cartilor :)

Luat cu alte povesti am uitat sa va prezint ( de fapt sa ma laud :) ) cu ultima mea achizitie in materie de Vokswagen Typ 3: "Official Service Manual Type 3" Volkswagen of America, Inc 1974. Cartii ii lipseste coperta si e "muncita" avand impregnate pe paginile ei degetele pline de ulei ale unui meserias in ale typ 3-ului de peste ocean. Si tocmai asta-mi place ;) .

Cuprinsul vast, in limba engleza, ii confera utilitate pe langa placerea bibliofila a colectionarului.

Desi probabil toate informatiile prezente in carte sunt disponibile gratis pe internet rasfoirea unei carti e altceva.

5 comentarii:

  1. mah... ejti cu capu'.. am io editia din 61 :) cu coperti cu tot.... vino sa -ifac ipoza.. ca de dat nu ti-o dau... stii cum e cu placereacolectionarului :))
    pac

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa vorbim teologic! Mai! Tu ai Vechiu' Testament ( editia din 61!?!? atunci se fabricau brontozaurii typ3-ului !!! cu care se plimba Moise ). Eu am ultima varianta scrisa dupa incetarea productiei: incununarea experientei, opera magna, culegerea de experiente si pareri ale tuturor apostolilor si profetilor in materie de typ 3: "Official Service Manual Type 3" Volkswagen of America, Inc 1974. No sper ca m-am facut inteles :)) .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate, nimic nu se compara cu cartea, mai ales cu una 'muncita'. Variante scanate se gasesc usor, dar nu iti dau aceeasi satisfactie :D. Eu tocmai am pus mana pe cartea lui John Muir, extrem de amuzant si totodata practica.
    Ma bucur ca am putut sa fiu intermediarul tranzactiei ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, in curand o sa devin si eu ,,apropitarul'' unui VW Fastback. Unde as putea sa iti scriu cateva intrebari cu privire la acest tip de masina.
    Eventual scrie-mi , te rog, un scurt mesaj la tavi_dumitru@yahoo.com si iti voi da replay pe adresa de la care imi scrii.
    Toate cele bune
    Tavi

    RăspundețiȘtergere