marți, 29 decembrie 2009

Recensamant


No, stie cineva cati ... hai sa le zicem bucuresteni, sunt plecati zilele astea in concediu? Sunt curios, de fapt, cu cati suntem mai multi decat trebuie .

5 comentarii:

  1. Eu unul sunt in Bucuresti, intr-un fel fortat pentru ca sunt on-call la munca pe de alta parte iarna imi place sa stau acasa de sarbatori, e mai gol Bucurestiul si parca (ingnorand mizeria care ramane in urma "petrecaretilor") e cum era pe vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am facut o juma' de ora dimineata pana la scarbici! Si asta in conditiile in care am mers incet ca era inghetat pe jos. Doar asta vara cand erau turbatii in concediu si studentii la ei acasa mai faceam asa putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact la asta ma refeream :) Imi aduc aminte cu nostalgie cand tocmai imi luasem broasca si mergeam la un film pe bulevard sau la Patria si parcam masina la 2 pasi, cand un drum pana la Magurele din Crangasi dura doar 20min dimineata la 7:30-8:00... Acum si de Pasti sunt singurele perioade in care mai ma pot bucura de asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu plec :)

    Ma incadrez in categoria celor care merg la munte sa se bucure de zapada topita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Distractie placuta! si sa te intorci cu forte proaspete pentru noi materiale cel putin la fel de bune ca cele de anul asta ;) . 2010 pare o cifra rotunda ca urmare sa privim cu optimism spre noul an.
    Un an nou fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere