duminică, 11 septembrie 2011

Pauza publicitara... interbelica Ep. X

A trecut ceva timp de cand nu a mai scris nimic pe aici si a trecut si mai mult timp de cand n-am mai luat o "pauza publicitara".
De scris n-am mai scris din vreo doua motive: interesul tot "mai crescut" pentru acest blog si noi sau mai bine zis vechi proiecte de care m-am reapucat si pe care sper sa le vedeti ( macar partial ) cat de curand.
Revenind la pauza publicitara vreau sa va fac o recomandarea inainte de a va lasa sa admirati publicitatea auto interbelica asa cum apare ea in numarul din Octombrie 1939 al The National Geographic Magazine. Daca sunteti pasionati de vehicule istorice ( clasice ) in general si de "antebelice" in special doua carti ale lui John Steinbeck. In prima carte "Strada Sardelelor" ( o minunata lectura de vacanta ) se gaseste o descriere tehnica si plastica a Ford-ului T "cu mustati" iar in cea de a doua carte "Fructele maniei" veti gasi foarte multe pasaje referitoare la masini interbelice ( in special din primele doua decenii ale secolului XX ), la calatorii lungi cu acestea, la reparatii facute "pe marginea drumului", ma rog, pasionatii nu vor regreta lectura.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu