luni, 26 martie 2012

Profesionala

Profunzimea nu are nimic in comun cu studiile. Am vazut precupete in piata mai profunde, mai substantiale in gandire, decat corporatisti cu diplome. Ce-i un doctorat azi? E mai probabil sa ai un doctorat decat o gradina de legume. E mai probabil sa ai o facultate decat o tufa de gura-leului. De azi incolo, daca o sa ma intrebe cineva ce studii am facut, am sa raspund inocent: "am facut o profesionala... o profesionala umanista".

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere