duminică, 21 martie 2010

Primavara in doi timpi



Iesind ieri, ca o musca anchilozata de iarna, la soare in Parcul Carol, am dat nas in nas si cu primul eveniment automobilistic al primaverii. Un eveniment "trabantistic" organizat de ACR. Nu stiu exact despre ce era vorba iar sit-ul ACR poate fi folositor la multe dar cu siguranta nu la a afla un calendar al evenimentelor organizate de venerabilul club. Mirosul de benzina arsa amestecata cu ulei poate fi un drog melancolic pentru oricine si-a petrecut vacantele sau concediile strabatand tara intr-o masina Trabant. N-am avut aparatul foto la mine asa incat trebuie sa va multumiti doar cu cateva cuvinte si aportul imaginatiei. Trabantul, altadata un fenomen social, este acum la apusul carierei. Poate am venit eu prea tarziu, poate programul RABLA s-a miscat prea eficient, dar n-am vazut nici o masina care sa arate ca scoasa din cutie. Masini de zi cu zi alaturi de ceva masini post-apocaliptice gen Mad Max si flexul fermecat. Pentru Trabant ar putea merge si "Mad Max si fierastraul fermecat" ca doar vorbim de masina care a nascut cele mai multe bancuri. In rest: motoarele cu zgomot de rasnita inca mai macina iar unii dintre participanti au incercat si ceva figuri de drifting spre incantarea si uimirea asistentei.
Cand am sa ma fac mare ( a se citi cand o sa am bani ) am sa-mi iau si eu un Trabant ( 1/18 ;) ) in amintirea vremurilor trecute.



Foto preluat de aici.

5 comentarii:

  1. Eu cand am sa ma fac mare nu o sa-mi cumpar.........defapt nu mi-au placut de mic copil....pareau foarte firave, pe atunci nu stiu....nu le aveam prea mult la inima. Dacia parea un mastodont pe langa trabant....sau Lada de exemplu...
    Aici arata dragutel.....pentru ca probabil e dragutel blogul........
    salutari all !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acuma am sa mai insist odata speran-d ca nu o sa te superi pentru ca am mai intrebat de vreo saptamana si nu mi-ai raspuns !
    Deci : Este legala afisarea care ai pus-o tu cu draga cititorule ....da click pe reclamele google ....bla bla bla ?
    Te intreb asta ca sa nu cumva sa-mi pierd contul daca pun si eu .....am mai pierdut un cont pe care m-am chinuit 1 an....
    lasa-mi te rog in comment sa-mi spui si acuma dau clic pe reclame de 20 de ori.....
    salutari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am raspuns si atunci. Nu vad de ce n-ar fi "legal". Doar asta-i scopul reclamelor sa fie vizualizate. Pana acum n-am primit nici un leu si banuiala mea e ca nici nu voi primi vreodata ceva. In concluzie n-as putea sa-ti dau un raspuns ferm . Poate ar trebui sa te adresezi celor de la google. Cred ca-i si un forum de discutie pentru asa ceva.
    Cu stima,
    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am experimentat live driftigul cu "celebrul" LIVIU/RATB :D e o senzatie unica ca o sa zbori direct prin usa :)) dar cred ca si tu ai trecut prin experienta asta ;)

    RăspundețiȘtergere