miercuri, 8 aprilie 2009

Un articol care obliga

La sfarsitul anului trecut aparea in revista "VW Spirit" un articol pe patru pagini despre calatoria in Vestul Europei impreuna cu "cainele" ( typ 3-ul meu ) si alti cativa prieteni.Pozele ce ilustrau articolul imi apartin. In viitor voi posta si aici cateva articole legate de aceasta calatoria .

Autorul articolului dl Robert Cercel impresionat de reusita noastra cat si de discutiile purtate pe vwforum.ro legate de un nou proiect a publicat un articol in ziarul "Volkswagen News" . Articolul vorbeste despre planurile de-a face inconjurul lumii cu typ3-ul in urmatorii ani si de excursia de antrenament de anul asta in Africa. Acum ca lucrurile au devenit publice suntem obligati sa mergem, deci "Africa venim!" Expeditia va purta numele de RAK 09, va avea loc in toamna ( septembrie - octombrie ) si va strabate Marocul. Pana atunci trebuie sa rezolv minim doua probleme: un set nou de anvelope si un GPS. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor ....

Un comentariu:

  1. Hmmm... eu sa sti ca iti doresc succes!!! ;)ti-as mai scrie multe dar ... inca is uimit de maretia visului si a planului sa dea D-zeu sa reusesti!

    RăspundețiȘtergere