marți, 9 august 2011

Prin Padurea Neagra


Probabil ca cea mai frumoasa partea a calatoriei din punct de vedere peisagistic a fost strabaterea Muntilor Padurea Neagra. Pe drumurile serpuite avand pante cu inclinatie mare placerea condusului unei masini cu motor boxer, ce te impinge de la spate, nu poate fi descrisa in cuvinte. Zgomotul acela de avion ce se intoarce la tine reflectat de padure in linistea ei face cat o simfonie. Asta-i si motivul pentru care am strabatut M-tii Padurea Neagra fara oprire. Ca urmare mai jos puteti vedea o succesiune de fotografii facute din goana masinii in special prin oraselele de pe traseu.








Vecinatatea Alsaciei asigura o arhitectura specifica ce te duce cu gandul la povestile medievale apusene.










"Doriti un Porsche? Avem pe alese ... sa fie un OZN nou sau ceva clasic?"

Finalul zilei l-am petrecut la un camping in mijlocul padurii din Padurea Neagra :)) . O zona cu nimic mai grozava decat, sa zicem, zona Voineasa dar cu camping de nota 10 + + + . Aflat in mijlocul muntilor impaduriti campingul oferea doua bazine unul acoperit si unul descoperit.

Cum se transforma un VW Typ 3 Variant intr-un camper:



Dar poate ca cel mai impresionant lucru din camping erau baile. In fotografiile de mai jos cu greu poate fi intrezarit rafinamentul lor asta si pentru ca m-am grabit cu fotografiile. Cred ca-i putin dubios sa gasesti un tacnit facand poze la baie, nu? :D

Zona de dusuri era perpendiculara pe zona de toalete. Mai jos perete despartitor de sticla intre cele doua zone:

Zona dusurilor avea si catre exterior un perete de sticla:

La barbati prima faianta de culoare albastra in vreme ce la femei era dominanta culoarea verde dar acolo n-am mai avut curaj sa fac fotografii.
O cabina de dus:
Cu o ultima imagine din camping incheiem acest episod si odata cu el plimbarea prin Germania. In episodul urmator o sa aruncam un ochi prin Austria, mai exact prin Viena inainte de a ne intoarce in mandra noastra patrie RepubliCa Capitalista Romania ( cacofonia nu este deloc intamplatoare este pur si simplu desprinsa din realitate).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu