duminică, 7 februarie 2010

Situatie dramatica in Pasul Tihuta

Ninsorile din ultima vreme au acoperit intreaga tara cu zapada. Nu va grabiti sa deschideti TV-urile, ca-i suficient sa va uitati pe geam. Acoperirea Romaniei cu nameti a dus la o situatie incredibila. FALIMENT IN PASUL TIHUTA! Da :( . Toate televiziunile si-au retras redactiile din Pasul Tihuta. Practic cea mai fertila, fecunda, folosita, frecata, ma rog ... insasi epicentrul Media al Romaniei, a ramas pustiu.
Cine sa mai transimta de acolo si mai ales de ce, acum cand zapezi, peste mai vechi zapezi avem in toata tara?
Toate sediile televiziunilor din P. Tihuta sunt goale. Practic avem o o imagine post-apocaliptica cu zeci, poate chiar sute, de building-uri media abandonate de toti corespondentii TV si echipele lor de filmare. Ultimele care de reportaj care paraseau Pasul Tihuta purtau banere cu "Tihuta nu te vom uita!" si "Tihuta forever!".
Tirurile se scurg constant si trist prin intunericul lasat in P Tihuta de inchiderea ultimelor reclame luminoase la jurnalele de stiri.
Avem in exclusivitate decalartia primului mogul de presa care-si spune parerea despre acest subiect:
"Criza, iarna si BT-ul ( n.r. banuiesc ca-i vorba de presedintele Ro ) sunt vinovate. Am fost nevoit sa inchid 3 ziare si cam 5 reviste dar cel mai grav este ca a trebuit sa inchid postul inaintat TV din Pasul Tihuta. O investitie de miliarde de care s-a ales praful: cladire pentru corespondentii de stiri cu 27 de etaje, racire in sosea pentru efectul de polei, tunuri de zapada, etc Gata s-a terminat cu toate!"
In tot acest timp zeci, sute, poate chiar mii de pastihuteni, care isi vad afacerile si chiar viitorul distrus, protesteaza amenintand ca vor da toata zapada din P. Tihuta.
Din multime cateva glasuri se contureaza. Printre ele il avem si pe Gogu Atihuletei:
"Daca Tihuta moare vom muri si noi! Dar inainte de asta ne vom razbuna. Jos zapada din tara! Traiasca incalzirea globala! Moarte lui Grinpish si la toti care vor sa distruga Pasul Tihuta! Cu mainile astea doua ( de fapt are doar una singura: stanga. Pe dreapta si-a piedut-o prinsa sub roata unui TIR pe cand arunca zapada in fata lui si de atunci se declara vaduv ) am carat zapada din congelator sa construiesc Pasul Tihuta! Si acum s-a ales praful ... e zapada in toata tara. "
si dl Gogu Atihuletei cade, dand din picioare spasmotic, in santul pasului.
S-ar putea sa revenim de la fata locului cu noi stiri legate de acest faliment rasunator.


Un comentariu:

  1. :)))
    Io ma trag de pe-acolo, deci sunt sensibilizata de mesajul tau. Dreptate pentru Pasul Tihuta! Sunt in asentimentul pastihutenilor! Huoooo!

    RăspundețiȘtergere