duminică, 1 noiembrie 2009

Inchis pentru renovare




In cazul in care se intreba cineva de ce nu mai apare nimic nou pe acest blog va spun ca sunt in renovari. Mai bine spus in constructii: construiesc o debara. Daca va imaginati cumva ca o debara ( daca aud cuvantul "dressing" fac instant urticarie !!! ) se construieste usor, va inselati teribil!


In ignoranta mea si eu mi-am imaginat la fel :( , acum am aproape 10 milioane mai putin, o mana bandajata, un deget de la cealalta mana umflat iar unul de la picior cred ca-i rupt sau doar un pic storcit. Expectorez rumegus si praf de lemn iar ochii imi sunt rosii si umflati de puteam sa ma dau linistit drept "Dracula de la trei" si sa fac un ban cinstit cu americanii dornici de sperieturi mioritice.
Daca mergeti la Hornbach si pe drum dati de niste sleauri in asfalt sa stiti ca-s cararile facute de mine. Ce-i bine ca au deschis si la sfarsit de saptamana de la ora 8 dimineata pana seara. Nici la preturi nu stau foarte rau: daca luam aceleasi materiale de la Bricostor ma costa dublu. Unde mai pui ca oferta e muuuult mai generoasa la Hornbach. Asta e bine dar si rau pentru buget.

Noroc ca are cine sa ma ajute cu masuratorile :) .

Dupa trei zile de lupte cu scara si pe scara, mai dihai ca cruciatii la Acra sau romanii la Plevna ( astia macar luptau in gasca eu m-am chinuit de unul singur ), aproape am terminat-o. Nu mai am decat vreo alte trei zile de lucru ...

3 comentarii:

  1. shefu'.... daca permitetzi... in ultima poza.. lufturile sunt 1 pic inegale... shi parca lipsesc shi chederele...
    deh.. nu se mai fac lucruri cum se faceau pe vremuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. a! shi ala micu' de ce n-are basca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai asa-i modelu' cu lufturi si fara chedere :D . Ala micu n-are basca dar ai vazut cum ii atarna suzeta pe umar ;) ?

    RăspundețiȘtergere